Update persconferentie 14 december 2020

Naar aanleiding van de verscherpte maatregelen ligt ook de sportvisserij stil tot minimaal half januari 2021. Daarmee is er abrupt een eind aan het seizoen van 2020 gekomen. Ondanks deze tegenslag kijken we terug op een bijzonder jaar. De weken aan wal in maart, april en mei waren lang, maar de zomer was mooi en de vangst in het najaar bijzonder goed. Tijdens de zeehondentochten werden we regelmatig getrakteerd op een lekker zonnetje, waar ook de vele zeehonden op de zandbank van genoten. Met diverse aanpassingen konden vele visclubs aangepaste wedstrijden vissen. Er werden veel haaitjes en roggen gevangen. We hopen u in 2021 gezond aan boord te mogen ontvangen. Zodra er veranderingen zijn in de regels houden we u natuurlijk op de hoogte. Fijne feestdagen!