We mogen weer vissen! Corona-update 15 januari 2022

Naar aanleiding van deze (https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/sport) informatie van Rijksoverheid zijn wij van mening dat uw visdag door mag gaan met de eigen visclub. 

Er zijn enkele regels en aandachtspunten die gelden. Wilt u deze vooraf met alle deelnemers delen?

Bij het aan boord gaan vragen wij u allen om een geldige QR code te tonen. Zonder geldig coronatoegangsbewijs kunnen wij u helaas niet aan boord verwelkomen. Bij het aan en van boord gaan en alle andere verplaatsingen, bijvoorbeeld toiletbezoek, vragen wij u om een mondmasker te dragen. Daarnaast willen wij u verzoeken om 1,5 meter afstand van elkaar te houden. De kantine is alleen geopend voor afhaal van drankjes en maaltijden. Binnen eten – of schuilen bij slecht weer – is helaas niet mogelijk. Denk dus aan passende kleding voor alle weersomstandigheden. Tot slot zijn alleen onderlinge wedstrijden voor eigen clubleden toegestaan, zonder publiek. Dat betekent dat eventuele opstappers helaas niet mee mogen.