Ms. Desiré

Het schip heeft een lengte van 26 meter en breedte van 5 meter, de diepgang is 1,30 meter. Het schip is goedgekeurd voor 50 personen door Scheepvaartinspectie, voor sportvissen hanteren wij een maximum van 26 personen.

De krachtbron voor de voortstuwing is een 6 cilinder Doosan 300 pk bij 1800 toeren, deze nieuwe motor is in 2017 ingebouwd. Meer informatie over onderhoud en vernieuwingen aan boord leest u hier.

De stuurhut is voorzien van alle moderne navigatie-apparatuur zoals een radar, marifoon, dieptemeter, “viszoeker” en een GPS navigatie-systeem gekoppeld aan een computer.

Het schip wordt al sinds 1977 bevaren, door weer en wind, door de schipper en eigenaar Joop. Hij kent de Oosterschelde door en door, en weet alle kantjes en verschillende stromingen, zodat hij vaak op de juiste visstekken te vinden is.

Het schip is makkelijk te bereiken door middel van een loopbrug. Mensen die slecht ter been zijn kunnen toch op eenvoudige manier aan boord komen. De overige voorzieningen aan boord hebben geen speciale aanpassingen. Twijfelt u of u door een beperking comfortabel mee kunt aan boord? Neemt u dan contact met ons op.