Zeehondentocht

Een zeehondentocht is een unieke ervaring op het water van de Oosterschelde. Vanuit de haven van Colijnsplaat vertrekken we voor een tocht van ongeveer 2 tot 2½ uur naar de zandbanken waar de zeehonden liggen te zonnen. Zeehondentochten worden tijdens de zomermaanden georganiseerd.

Vanaf het moment dat schipper Joop de motor start begint de belevenis. U ziet de haven van Colijnsplaat in de verte verdwijnen en de Zeelandbrug dichterbij komen. Wanneer we onder de brug doorvaren ziet u tunnel van de brug uit een compleet ander perspectief. Nadat we de brug gepasseerd zijn, zetten we koers naar de drooggevallen zandbanken. Daar aangekomen kunt u de zeehonden van dichtbij bekijken en fotograferen in hun natuurlijke omgeving. We nemen ruim de tijd om de zeehonden te observeren. Tip: vergeet naast uw fototoestel ook uw verrekijker niet mee te nemen.

Zeehondentocht 2 – 2,5 uur Prijs
Volwassenen€ 16,- p.p.
Kinderen tot 12 jaar€ 13,- p.p.

Kaartverkoop aan boord ms. Desiré.

Bekijk hier de agenda voor de zeehondentochten

Reserveren is gewenst, zo bent u verzekerd van een plaatsje aan boord. U kunt deze tocht telefonisch (0113-695462) of per e-mail info@zoetewey.nl reserveren. VOL = VOL

De boot ligt in de vissershaven van Colijnsplaat. Navigatie-adres: Visserijweg 4, 4486 CX Colijnsplaat.