Zeehondentocht

Een zeehondentocht is een unieke ervaring op het water van de Oosterschelde. Vanuit de haven van Colijnsplaat vertrekken we voor een tocht van ongeveer 2,5 uur naar de zandbanken waar de zeehonden liggen te zonnen. Zeehondentochten worden tijdens de zomermaanden georganiseerd.

Vanaf het moment dat schipper Joop de motor start begint de belevenis. U ziet de haven van Colijnsplaat in de verte verdwijnen en de Zeelandbrug dichterbij komen. Wanneer we onder de brug doorvaren ziet u tunnel van de brug uit een compleet ander perspectief. Nadat we de brug gepasseerd zijn, zetten we koers naar de drooggevallen zandbanken. Daar aangekomen kunt u de zeehonden van dichtbij bekijken en fotograferen in hun natuurlijke omgeving. We nemen ruim de tijd om de zeehonden te observeren. Tip: vergeet naast uw fototoestel ook uw verrekijker niet mee te nemen.

Coronamaatregelen zeehondentochten

Zeehondentocht 2 – 2,5 uur Prijs
Volwassenen€ 13,50 p.p.
Kinderen tot 12 jaar€ 10,- p.p.

Kaartverkoop aan boord ms. Desiré. Er is een pinautomaat aanwezig.

Bekijk hier de agenda voor de zeehondentochten

Reserveren is gewenst, zo bent u verzekerd van een plaatsje aan boord. U kunt deze tocht telefonisch (0113-695462) of per e-mail info@zoetewey.nl reserveren. VOL = VOL