Over ons

Het water, de vrijheid, de rust maar ook de vele vaste, leuke klanten maken dat Joop en Marina met passie dit bedrijf runnen. Sinds 1977 varen we met de ms. Desiré vanuit Colijnsplaat. We zijn trots dat we dit bedrijf opgezet hebben tot 1 van de beste sportvisboten van Nederland. Ieder jaar aanpassingen en vernieuwingen geeft aan het eind een prachtig resultaat, de Desiré verdient het predicaat: beste sportvisboot.


Joop heeft zich gespecialiseerd in het vinden van de beste visstekken, hij begeleid klanten in het vissen met kleine maar zeer goede aanwijzingen, een lach, een praatje maken het tot een leuke gezellige visdag.
Samen met Marina, die het meeste keuken/bar gedeelte voor haar rekening neemt, zorgen we dat het de klanten aan niets ontbreekt. De keuken biedt voor iedereen wat wils, altijd alles op voorraad en met zorg bereid maakt dit de dag compleet. met een verzadigd, ontspannen en tevreden gevoel gaan de klanten naar huis, weeral uitziend naar de volgende visdag.
De tochten naar de zeehonden doen we met veel enthousiasme, voor ons even iets anders: gezinnetje met kinderen, familie’s met opa’s en oma’s, vakantiegangers en klanten die bij ons komen vissen en nu de vrouw en kinderen meenemen. Erg leuk allemaal.
Reacties zijn dat we ons onderscheiden door de persoonlijke aandacht, de kleinschaligheid en de boot die laag op het water ligt zodat fotografen een mooi zicht hebben op de zeehondjes met op de achtergrond de Zeelandbrug.