Prijzen

U kunt ms. Desiré afhuren, maar ook mee gaan vissen tijdens een opstapdag. Aas is verkrijgbaar op bestelling, een hengel kunt u aan boord huren. Daarnaast kunt u deelnemen aan een zeehondentocht. Onderstaande prijzen gelden voor 2022. In overleg is het ook mogelijk om de boot af te huren voor bijvoorbeeld een rondvaart met uw familie of vrienden. Ook een asverstrooiing behoort tot de mogelijkheden. Prijswijzigingen onder voorbehoud.

 Afhuren sportvissen (max. 26 personen):

Weekend€ 365,-
Feestdagen€ 365,-
Doordeweeks€ 360,-
Avondvissen€ 390,-

 Opstappen:

Overdag€ 28,- p.p.
Avond€ 30,- p.p.

Visbenodigdheden:

Aas
Hengel€ 10,- per hengel

Aas mag u ook zelf meenemen en is bij ons uitsluitend op bestelling verkrijgbaar (minimaal 7 dagen van te voren bestellen). Een pakje aas bevat 300 gram pieren.
Een hengel huurt u per dag en wordt compleet met lood en onderlijn geleverd. Reserveren is gewenst wanneer u 10 of meer hengels wenst te huren.

Reserveer tijdig!

Kantine:

In de kantine kunt u tegen normale prijzen warme en koude dranken verkrijgen. Ook kunt u aan boord genieten van een lunch (bij overdag vissen) of avondeten (bij avondvissen).

Zeehondentocht (max. 50 personen):

Volwassenen€ 15,-
Kinderen tot 12 jaar€ 12,-

Asverstrooiing (max. 50 personen):

In overleg met de familie varen we naar de afgesproken plaats, daarna kun u in alle rust afscheid nemen van uw dierbare.
Aansluitend kunt u eventueel een hapje en een drankje nuttigen.

Het eerste uur€ 160,-
Volgende uur€ 110,-